Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Utilizarea site-ului www.breezemobile.ro echivaleaza cu citirea si intelegerea termenilor si conditiilor de mai jos si presupune ca sunteti implicit de acord cu acceptarea si respectarea lor.

Breeze Mobile Marketing SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si a Termenilor si conditiilor de folosire, fara niciun fel de notificare prealabila a Utilizatorilor/Clientilor.

Continutul site-ului www.breezemobile.ro – imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software etc. – este, in totalitatea lui, proprietatea Breeze Mobile Marketing SRL si este aparat de Legea nr. 8 din 14 martie 1996 privind dreptul de autor ai drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Folosirea fara acordul Breeze Mobile Marketing SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.
www.breezemobile.ro şi logo-ul Breeze Mobile Marketing sunt marci inregistrate ale Breeze Mobile Marketing SRL.
Breeze Mobile Marketing SRL poate oferi Utilizatorului/Clientului, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit continut al site-ului. Acest acord se aplica strict pentru continutul definit, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestui continut, fara a putea utiliza si alte continuturi ale site-ului breezemobile.ro

Colectarea de informatii

Breeze Mobile Marketing SRL colecteaza informatii despre utilizatorii sai din traficul inregistrat de serverele de hosting si prin intermediul cookie-urilor.

Breeze Mobile Marketing SRL respecta Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, modificata si completata, precum si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Romanian